Smslån trots Kronofogden

Smslån med Kronofogden

Tidigare var det i princip omöjligt för en person med en betalningsanmärkning att få ett lån. Bankerna var stenhårda och sade blankt nej och det kunde gå flera år innan man kunde låna pengar – normalt 3 år efter att man fått betalningsanmärkningen.

Nu kan man ta ett smslån trots anmärkning hos Kronofogden! Smslånet kostar inte mer än någon annan typ av smslån och det går lika smidigt, men det är inte alla ger ut smslån till personer med betalningsanmärkningar. Numera har det även blivit vanligare att ta ett smslån trots Kronofogden. Idag är det många som behöver och vill låna pengar för att kunna betala av sina skulder och få en lägre månadskostnad i slutändan.

Idag har fler långegivare blivit medvetna och fler anser att det inte är mer än rätt att alla ska kunna ta ett lån som behöver det. Den som har en betalningsanmärkning är dessutom förmodligen i större behov av pengar än någon annan. Att ta ett smslån trots kronofogden innebär inte att du behöver vänta längre på att pengarna sätts in på ditt konto.

Ifall du ansöker om lån under vissa tider på dygnet kan du få pengarna redan samma dag. Då det sällan görs en kreditupplysning likt UC så går väldigt fort att få pengarna. Du har normalt pengarna på kontot efter maximalt en dag från det att du har ansökt om lånet och det blivit beviljat tills du har pengarna på kontot.

Smslån trots skulder och Kronofogden

Det är väldigt enkelt att ansöka om smslån trots Kronofogden. Söka via Interne eller mobilen. De flesta alternativ är lika enkla och ansökningsförfarandet är väldigt enkelt. Det du behöver göra är att ange in summan du vill låna samt dina uppgifter såsom kontonummer. Därefter så skickar du iväg ansökan med en knapptryckning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.